Setup Menus in Admin Panel

Voor bedrijven

TreeSwing helpt managers om effectiever leiding te geven aan Millennials. Het resultaat hiervan is dat beide partijen (management en Millennials) meer bevlogen zijn en beter presteren, minder verzuimen en dat het verloop lager wordt. Kortom: winst op vele fronten.

 

Na een gedegen en wetenschappelijke analyse om de knelpunten in jouw team of organisatie bloot te leggen, volgt een op maat gemaakt plan van aanpak. Dit plan van aanpak kan vervolgens op verschillende manieren worden geïmplementeerd. Hiermee kunnen de gewenste resultaten voor meer bevlogenheid, betere prestaties en minder verzuim en verloop worden gerealiseerd. 

 

TreeSwing helpt om bij het management en bij de Millennials wederzijds begrip te creëren, waardoor jij en jouw team op één lijn komen te zitten. Zodat jullie van elkaar kunnen leren en een succesvolle werkrelatie kunnen opbouwen. Met als resultaat dat jullie samen kunnen excelleren, in plaats van elkaar te frustreren. 

 

Waarom kiezen voor TreeSwing?

- Expertise op het gebied van psychologie, leiderschap, Millennials en coaching

- Wetenschappelijke benadering gecombineerd met ervaring uit de praktijk

- Implementatietraject op maat

- Persoonlijke aanpak

- Analytisch, concreet en praktisch

- Gericht op resultaat

 

Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. 

 

top
TreeSwing © 2018 | All rights reserved | KvK 71250506 | Reggelaan 13 | 2105VG Heemstede Algemene voorwaarden | Privacy beleid