Setup Menus in Admin Panel

Introductie en welkom

Kom jij altijd uitgeput thuis van je werk en vreet je baan energie? Weet jij maar niet wat voor werk bij jou past? Heb je het gevoel dat je nergens op je plek zit? Of ben je aan het solliciteren en wordt je keer op keer afgewezen omdat je maar wat probeert? Dan is dit de training voor jou!

Waarschijnlijk ben je niet helemaal happy met hoe je leven er nu uitziet en wil je een belangrijk punt aanpakken: je baan. Niet gek natuurlijk, want je baan is iets waar je ontzettend veel tijd aan besteedt. Ontzettend goed dat je de eerste stap hebt genomen door deze training te volgen en dat je de verantwoordelijkheid neemt om dit onderdeel van je leven aan te pakken.

 

In de volgende video maak je kennis met Janneke Vissers, de oprichter van TreeSwing. Zij zal je tevens tijdens deze training begeleiden.

 

 

“Millenials de gelukkigste generatie ooit maken”, dat is de missie van TreeSwing. Dat klinkt goed toch? Een baan is een ontzettend belangrijk onderdeel van je leven, waar je veel tijd aan spendeert. Samen gaan we kijken wat precies belangrijk voor jou is, zodat je keuzes kan maken en naar een baan kan bewegen die echt goed bij jou past en waar je gelukkig van wordt.

 

Wil jij ook met plezier aan het werk op zondag weer zin hebben in maandag? Dan is dit de training voor jou!

SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment
 
top
TreeSwing © 2018 | All rights reserved | KvK 71250506 | Reggelaan 13 | 2105VG Heemstede Algemene voorwaarden | Privacy beleid