Setup Menus in Admin Panel

Over TreeSwing

TreeSwing is opgericht door Janneke Vissers en ik ben een echte Millennial. Al gedurende mijn bachelor psychologie en mijn master bedrijfskunde, is mijn interesse voor leiderschap en het motiveren van medewerkers enorm gegroeid. Dit ook ook de reden dat ik mijn masterscriptie heb geschreven over die onderwerp. Dit werd zo goed ontvangen dat hiervan tevens een artikel gepubliceerd is.

 

Expertise en persoonlijke ervaring

Niet alleen door mijn kennis, maar ook door mijn persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk goed leiderschap is binnen een organisatie en zeker als het gaat om het motiveren van Millennials. Deze generatie, die nu volop de arbeidsmarkt betreedt, is ontzettend ambitieus en vol energie, maar kan tegelijkertijd nog veel leren van de oudere generaties. Het is mijn missie om leidinggevenden en deze generatie vol potentie beiden te laten inzien dat ze van elkaar kunnen leren, in plaats van elkaar te frustreren. 

 

TreeSwing

Ik had vroeger een 'tree swing' in de tuin bij mijn ouders. Het was een plek om je even rustig terug te trekken en na te denken. TreeSwing staat voor bewustwording van je eigen gedrag en de impact die je daarmee maakt op anderen, zoals collega's en medewerkers in jouw team. Dit alles begint met persoonlijk leiderschap en zelfkennis. 

 

Mijn eigen pad

Zelf begon ik mijn carrière bij een groot bedrijf op de Zuidas. Ik heb daar met eigen ogen gezien hoe vaak mensen zich verliezen in automatisch gedrag, zonder dat dit per se effectief is. Door regelmatig stil te staan en persoonlijk leiderschap te tonen, kun jij samen met jouw team excelleren en tot successen komen. Daarom heb ik TreeSwing opgericht, om managers in te zien dat menselijk en bewust leiderschap tot de mooiste resultaten kan leiden. Op deze manier kan de manier waarop bedrijven geleid worden structureel worden verbeterd en kunnen Millennials het potentieel bereiken dat ze in zich hebben. 

 

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. 

 

top
TreeSwing © 2018 | All rights reserved | KvK 71250506 | Reggelaan 13 | 2105VG Heemstede

Algemene voorwaarden | Privacy beleid